donderdag 19 mei 2011

Tessa & Michael, a designer duo's home in Paddington, Sydney

Wat een geweldige entree door deze fuchsia roze deur...! Het was Michael die de deur roze schilderde! De dieproze kleur komt in hun 2 slaapkamer appartement terug op meerdere plaatsen. Zie de shutters in de slaapkamer en het roze bankje in de mini achtertuin.
Tessa en Michael wonen in de creatieve wijk Paddington in Sydney. In deze buurt wonen veel designers, fotografen en stylisten en er zijn veel leuke kleine creatieve winkeltjes te vinden.

Tessa en Michael in hun appartement dat tevens hun werkplek is. In 2010 introduceerden ze hun design studio en productlabel The Lowercase  Het talentvolle duo ontwerpt bijzondere producten als bed linnen, wall art, decoratieve accessoires, placemats, kaarten, lampen en meer.


De achtertuin, net groot genoeg om buiten te zitten en te genieten van de tropische begroeiing.

Opvallend in het lichte appartement is het mooie gebruik van de kleuren van de accessoires. Ze knallen eruit, toch blijft het geheel mooi ingetogen.
Geweldige kleine paarse badkamer die zeer slim is ingedeeld. Prachtige etnische accessoires ook!

Serene slaapkamer, ook weer slim ingedeeld met de mooie witte hoogglans kast ombouw rondom het bed. Het schilderij maakt het geheel af.

Deze slinger gemaakt van bolletjes van 100% wol is een van de bijzondere decoratieve accessoires die Tessa en Michael ontwierpen voor de The Lowercase collectie.

Images via  the design files

Geen opmerkingen:

Een reactie posten